Slider

Hoe werkt Mars?

Kennismaken

Om een goed reisvoorstel te maken moeten we elkaar eerst leren kennen, dat kan tijdens ons vrijblijvende kennismakingsgesprek. Dit kan in je eigen vertrouwde omgeving of bij mijn reisbureau aan huis. Hoe dan ook hebben wij eerder contact gehad om een afspraak te plannen en zorg ik voor het nodige referentiemateriaal. We bespreken al je wensen en samen komen we tot een duidelijk beeld van waar jouw reis aan moet voldoen.

Opstellen reisvoorstel

Je hebt mij opdracht gegeven en ik ga voor je aan de slag. Op basis van je wensen stel ik een reis samen die het beste past bij jouw reisgezelschap, je mogelijkheden en je budget. Misschien weet ik het budget creatief te gebruiken zodat er meer mogelijk is of stel ik een mooie activiteit voor waar je zelf niet aan dacht. Hoe dan ook je haalt meer uit je reis met een reisvoorstel van Reizen met Mars. Het voorstel is pas definitief als jij volledig tevreden bent, zo houd je zelf de regie.

De reis wordt geboekt

Naar jouw volle tevredenheid hebben wij een reis samengesteld. Je hoeft niets te regelen, dat doe ik voor je. Ik boek naar wens je transfer, vluchten, excursies, hotel, theatertickets, museumentree, restaurantreservering, etc. Wat je wens ook is ik regel het voor je. Jij hoeft alleen maar je koffer te pakken. Doordat ik, via Personal Touch Travel, aangesloten ben bij de ANVR, SGR, calamiteitenfonds hebben je boekingen bij Reizen met Mars dezelfde garanties als bij ieder ander reisbureau. Je hebt dus de voordelen van één aanspreekpunt met alle zekerheden die je gewend bent.

Je gaat op reis!

Kort voordat je op reis gaat hebben we nog contact en, indien gewenst, spreken we alles nog even rustig door. De laatste stap zet je zelf door te vertrekken naar je bestemming. Je staat er echter niet helemaal alleen voor, je gaat tenslotte “op reis met Mars”. Ik ben maar één telefoontje bij je vandaan. Je kunt altijd, dus ook tijdens de reis en op bestemming, contact met mij opnemen voor vragen, het oplossen van problemen of het regelen van zaken. Eenmaal thuis teruggekeerd ben ik uiteraard benieuwd naar jouw ervaringen en zie ik je graag weer bij je volgende reis met Mars.

Meer over Mars

Whatsapp